Opleiding beveiliger

Iconic Match

Naast dat wij zelf als Iconic Security beveiligingspersoneel leveren voor bedrijven kunnen wij ook de werving & selectie op ons nemen. Wanneer u geen extern bedrijf wilt inhuren maar een beveiliger zelf in dienst wilt hebben maar geen tijd hebt, of gewoon geen goede beveiliger kunt vinden dan kunnen wij u daar zeker ook mee van dienst zijn.

Wij hebben ervaring in de recruitmentbranche als ook een opleiding.

Wij werken uitsluitend op werving & selectie basis!

 

De afdeling ICONIC MATCH (onderdeel van Iconic Security)  is een werving & selectie service voor bedrijven die in de volgende branches personeel zoeken:

 

 • Beveiliging ( niet alleen beveiligers maar ook administratief/sales enz)

 • Politie en ordehandhaving

 • Parkeer personeel

 • Technisch personeel

 • Receptionistes/ baliemedewerkers

 • IT & ICT specialisten

 

Hieronder treft u informatie over de mogelijkheden bij onze organisatie op het gebied van het leveren van personeel.

SCHOUDER AAN SCHOUDER

Bij Iconic Match zullen we nooit, om bijvoorbeeld financieel gewin, een kandidaat “verkopen”. Onze hele werkwijze wordt gekenmerkt door nauw contact met u, als opdrachtgever. Wij lopen het gangbare* recruitment proces graag stap voor stap met u door. Het is een eerste voorstel en op uw wensen maken wij een passend voorstel of totaal pakket.

 

1. Kennismaking en offerte

Wij komen altijd graag bij u langs of ontvangen u bij ons op de vestiging, om te luisteren naar de recruitmentbehoefte, de organisatie en misschien al een kijkje op de werkvloer. Daarna ontvangt u binnen korte tijd een offerte met duidelijke voorwaarden en dienstbeschrijving. De prijs is daarvan een onderdeel. JobManiac vraagt een faire vergoeding en doen wij welbewust niet mee aan het opdrijven van prijzen te midden van de schaarse markt.

 

2. Start dienstverlening

Zodra de offerte voor akkoord is getekend start onze warme bemoeienis met uw vacature(s).

Per vacature kunnen we in de offerte een tijdspad afspreken maar hoeft niet. Doorgaans willen we dit zo kort mogelijk houden om goede kandidaten niet te lang aan het lijntje te hoeven houden.

 

3. Uitgebreide intake vacature + Employer Branding plan

We komen op een zo kort mogelijke termijn langs om de vacature te bespreken als daar behoefte toe is, anders kan dit ook via mail, app, facetime of andere mogelijkheden. We nemen hier graag uitgebreid de tijd voor om de organisatie en de vacature haarscherp te krijgen.

Nadrukkelijk stilstaan bij Employer Branding hoort hier ook duidelijk bij. Wat maakt uw organisatie aantrekkelijk voor schaarse professionals en hoe gaan we dat vertellen, laten zien en horen?

 

4. Media Campagne, Searching & Sourcing en Headhunting

We starten een mediacampagne op met o.a.:

 • Plaatsing vacature op website Iconic Security

 • Mailing aan ons uitgebreide netwerk

 • Plaatsing vacature op jobboards

 • Vacature plaatsing op LinkedIn

 • Inzet Social Media waaronder facebook

 • Activering netwerk om vacature te delen.

 • Wij zoeken op alle mogelijke vacaturesites

 

De arbeidsmarkt van nu vraagt om veel meer dan het plaatsen van een vacature en afwachten: Het “Post and pray-principe. Door actieve Searching & Sourcing volgens de modernste technieken weten we het juiste talent, ook in de krappe arbeidsmarkt, doorgaans te vinden.

5. Eerste selectiegesprekken

Ogenschijnlijk geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een face-to-face kennismaking met ons. Gesprekken vinden doorgaans in ons kantoor in Gilze plaats al kunnen we door heel Nederland beschikken over goede en vertrouwelijke gespreksruimte. Kandidaten kunnen rekenen op een respectvolle benadering en eerlijke terugkoppeling.

 

6. Kennismaking met de eerste selectie kandidaten

We hebben gesprekken met de kandidaten. we doen dit met elkaar: U, eventueel samen met een collega, de afzonderlijke kandidaten en ondergetekende of Danny. In dit gesprek staat kennismaken voorop. Dat is natuurlijk meer dan het doorlopen van het cv. Tijdens en na de gesprekken staan we schouder-aan-schouder met u als opdrachtgever. Ook kunnen wij bij het gesprek aanwezig zijn indien gewenst.

 

7. Voortgezette kennismaking

Met de overgebleven kandidaat / kandidaten gaan we uitgebreid in gesprek. Ook hierbij kunt u op mijn aanwezigheid en betrokkenheid rekenen indien gewenst.

 

Na de gesprekken valt de keuze met wie u het contract aan wilt gaan. U bent beslisser en Iconic Match is graag uw klankbord en regelt daarna alle zaken die nodig zijn. Wij nemen alles uit handen.

Hier stopt ook onze bemoeienis zodra de werving en selectie succesvol is.

 

. We hebben contact na het arbeidsvoorwaarden gesprek en ik hoop u en de kandidaat daarna te feliciteren. *Omschreven recruitment proces kan naar gelang de wensen aangepast worden. Bijvoorbeeld als u ons mee wilt laten zoeken bij een langer bestaande vacature.

Werving & selectie

Werving en selectie van personeel betekent bij Iconic Match altijd toewijding. Als enige wervingskanaal gaan we voor uw organisatie aan de slag.

We willen kwaliteit leveren en vragen daarbij een tarief die fair is. Fair is het als we alle partijen recht doen. Wij vragen geen startfee en zijn transparant. De totale fee voor plaatsing is een totaal bedrag en er komen geen extra kosten bij of kleine lettertjes zoals bij veel andere bureaus.

 

Daarbij zijn we snel en efficiënt en komen we onze afspraken altijd na en rekenen we een eerlijk tarief. 

 

Wij berekenen 15-22% over een bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld, ex. Btw voor werving en selectie; dit  is zeer uniek in deze branche: 


Geen enkel ander werving & selectiebureau biedt zoveel kwaliteit voor zo`n laag bemiddelingstarief! De concurrentie berekend meestal tussen de 25 en 30%.

 

 U krijgt een factuur met daarop het bedrag berekend met de totale kosten en deze mag in 15 dagen overgemaakt worden. In overleg kunnen er nog andere afspraken gemaakt worden. Zo, dat is transparant en duidelijk. Daar staat Iconic voor. Wij zijn zeer betrokken bij ons vak en altijd op zoek naar de perfecte match. 

TER AFSLUITING

Wij werken transparant en service is voor ons erg belangrijk. De juiste match te vinden is ons doel. Door onze persoonlijke benadering en extra aandacht voelen zowel kandidaten als opdrachtgevers zich op hun gemak bij ons.

 

Bent u akkoord voor een opdracht, dan sturen wij een bevestiging en na het tekenen van de bevestiging gaan wij meteen voor u aan de slag.

 

Mocht u nog vragen hebben horen wij het graag.

Er van uitgaande u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.