GEZOCHT: mangatwacht (opleiding verzorgd) Locatie: Zeeland, Botlek (Rotterdam)
Omschrijving mangatwacht:

De mangatwacht is verantwoordelijk voor de veiligheid van werklui die werkzaamheden gaan uitvoeren op plekken zoals tankinstallaties, onder de grond, in silo’s en allerlei soorten ruimtes die meestal maar via één in/uitgang toegankelijk is. Je registreert wie en wanneer er een ruimte binnen gaat en of ze alle persoonlijke beschermingsmiddelen op en aan hebben volgens de op locatie geldende instructies. Middels de registratie weet je precies hoeveel werklui naar binnen zijn gegaan en het is van groot belang dat je jouw positie nooit verlaat voordat iedereen weer uit de ruimte naar buiten is gekomen. Tevens kan het voorkomen dat je voor en tijdens de aanwezigheid van werklui gasmetingen gaat uitvoeren, hiervoor word je uiteraard ook opgeleid.

Bij calamiteiten en afwijkende situaties dien je hetgeen wat je in de opleiding hebt geleerd toe te passen en daarbij de geldende richtlijnen die op iedere werkplek anders kunnen zijn te hanteren. De mangatwacht werkt 99 van de 100 keer buiten, in weer en wind. Je word door de opdrachtgever voorzien van geschikte kleding om zo goed als mogelijk tegen de elementen beschermd te zijn en tevens is dit speciale brandvertragende kleding.

De opleiding die je gaat volgen bestaan uit de volgende onderdelen: - Mangatwacht

- Gasmeten

- VCA

De functie eisen: - Actieve en positieve houding - Communicatief zeer sterk zijn - Geduldig zijn - Verantwoordelijkheid kunnen dragen - MBO niveau (beveiligingsdiploma is niet nodig!) - Goed kunnen nadenken over processen, handelingen en eventueel verbeter punten - Geen hoogte of dieptevrees ivm werken op grote hoogte en onder de grond - Geen gezichtsbeharing (baart) of bereid zijn deze af te scheren - Rijbewijs en eigen vervoer

Handig om te weten: Er bestaat een kans op alcohol en drugscontrole bij binnenkomst op werk locaties, het is geen verplichting hieraan mee te werken als daar om gevraagd word maar niet meewerken is niet aan het werk. Je mag op de werkplek geen telefoon bij je dragen, dit is ten strengste verboden! De telefoon leg je in een kluisje in de unit waar het verzamelpunt is, in de pauze of tijdens rustige momenten kan je in de unit gewoon jouw telefoon gebruiken.

Verder kun je minimaal 32 uur aan de slag in continudiensten voor lange tijd en je krijgt een rooster ruim van te voren.

Heb je interesse? Zoek je nog een leuke afwisselende baan? We beginnen deze week al met selecties en starten kan nog dit jaar of begin volgende jaar. Mail je cv snel of bel met 0629232416 en zeg dat je interesse hebt in deze functie. Contractduur 12 maanden Verwachte startdatum: 21-12-2020 Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd