ASSERTIVITEITSCURSUS

Nieuw: Hoe om te gaan met situaties


VOORKOM MISCOMMUNICATIE Vanwege het corona virus en het anderhalve meter beleid in winkels maar ook in de horeca en andere bedrijven, geeft Iconic Security nu speciale workshops hoe om te gaan met moeilijke situaties op de werkvloer waar (winkel) personeel en beveiligers dagelijks mee te maken hebben en tegenaan lopen. 


GOEDE COMMUNICATIE IS DE SLEUTEL

Leer op een goede manier om te gaan met klantcontacten voor zowel personeel als uw eigen beveiligers. Leer om te gaan met verschillende soorten agressie en frustraties van consumenten en bezoekers. 

WAAROM VOOR DEZE CURSUS KIEZEN?

Door onze ervaringsdeskundige weten wij precies welke problemen er kunnen spelen en hoe daar het beste mee om te gaan. Door het toepassen van datgene wat wij leren aan uw personeel tijdens de cursus loopt men daarna rond met een veilig en zeker gevoel. Kennis waar je wat aan hebt. Er zijn namelijk vele vormen van agressie die tegen kunt komen in de samenleving. Niet alleen tijdens de corona. Wij leren je te herkennen hier het beste mee om te gaan. Wij verzorgen de cursus bij ons in een rustige studieruimte in het Crown Business Center te Rijen voor max 10 personen per cursus. Ook kunnen wij de cursus bij u op locatie geven. 

CONTACT

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en wat wij voor uw personeel kunnen betekenen. Naast assertiviteitstrainingen, verzorgen wij werving & selectie en leveren wij beveiligingssystemen. Wij bieden dus een totaalplaatje aan voor uw bedrijf. Aarzel niet en vraag vrijblijvend informatie. Wij komen graag langs of u bent altijd welkom bij ons op kantoor aan het Crown Business Center te Rijen. 

www.iconicsecurity.org