Security beveiliging

Ondernemend duo

Service met een glimlach en gevoel!

Een immer groeiende organisatie: steeds meer klanten weten ons te vinden. De zichtbaarheid is ook online gegroeid! Zowel op de website als op social media. Al een aantal jaar zijn er achter de schermen twee personen in de weer om iedere dag nieuwe opdrachtgevers te voorzien van goede en betrouwbare beveiliging. Daarnaast eigen en nieuwe beveiligers te coachen, begeleiden en te plaatsen op de juiste objecten of evenementen.

 

Wij zijn Dina en Danny en opereren vanuit ons kantoor in Rijen, Noord-Brabant. Wilt u weten hoe het is om met ons in zee te gaan? Op de contactpagina kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Geen vraag is te gek. U kunt ook direct vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking, uw hulpvraag te bespreken om vervolgens een offerte te kunnen ontvangen dat aansluit bij uw bedrijfsstrategie, budget en wensen. Voor ieder budget kunnen wij een passend voorstel doen.

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om de klant van dienst te kunnen zijn.

Iconic Security

Danny Poortier

Dina Poortier

Oprichter van Iconic Security 

MIjn naam is Danny Poortier. Naast dat ik grafische en ICT specialist ben zit ik ook al 10 jaar in de beveiliging. Ik run deze zaak samen met mijn vrouw Dina en wil het meest persoonlijke beveiligingsbedrijf zijn in omstreken. Daar werk ik hard voor. Daarnaast ben ik zeer ondernemend ingesteld. ik ben graag een luisterend oor voor de klant om zo tot een goede oplossing te komen. 

Heeft u vragen neem dan gerust contact met mij op. ik help u graag verder om uw bedrijf te voorzien van de juiste beveiligers!

Oprichter van Iconic Security

 

Sinds 2002 ben ik al onderneemster in hart en nieren. met ruime ervaring als recruiter, sales en marketing manager. Ik beschik over een goed ontwikkeld organisatietalent. Ik denk altijd vanuit een service gericht oogpunt. Ook ben ik altijd op zoek naar verbindingen tussen mensen en over de manier waarop met elkaar wordt gecommuniceerd. 

 

Mensen moeten zich veilig kunnen voelen. Dat is een grote reden waarom ik dit beveiligingsbedrijf samen met Danny ben gestart.

  • LinkedIn Dina
  • LinkedIn Danny

Onze visie

Wij willen het meest persoonlijke en klantvriendelijke beveiligingsbedrijf zijn. Voor de opdrachtgever, maar ook voor onze werknemers. Je merkt dat het bij veel werknemers een soort lopende band werk is. De werkgever beloofd dingen die ze niet waarmaken en laten de salarissen soms weken liggen. Je krijgt niet bepaald het gevoel dat je speciaal bent als je bij hen werkt. Je wordt als nummertje behandeld. Wij willen dat anders doen. Wij willen transparant zijn en iedereen in zijn kracht zetten. Daarnaast willen we het ook gezellig houden. bij ons staat dan ook een pooltafel op kantoor die iedereen mag gebruiken die bij ons langskomt en/of werkt.

Persoonlijke service naar zowel de werknemer als de opdrachtgever staat bij dit bedrijf dus zeer hoog in het vaandel. Het is een grote onderscheidende factor ten opzichte van andere bedrijven. 

4a5029e1-2dd0-4841-9112-7962efb8006c.jpg
a6679a94-c3a2-48e2-9358-f51e13c51d49.jpg

Missie

Iconic Security, Het ontbrekende stukje in uw veiligheid

Iconic security staat voor hoogwaardige diensten die wij leveren aan onze gewaardeerde klanten. Ieder project is anders en ons team weet als geen ander hoe we tegemoet komen aan uw specifieke behoeften. Via open communicatie en een uitzonderlijke service weet Iconic Security dat u bij ons kan vinden wat u zoekt.

 

 

Heeft u nog vragen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, vrijblijvende offerte of algemene vragen.