Opleiding voor beveiliger

OPLEIDING & ADVIES

Klaar voor je nieuwe uitdaging!

Opleiding voor beveiliger

OPLEIDING MBO 2 BEVEILIGER

Opleidingsmogelijkheden via Iconic

MBO Beveiliger 

Erkende MBO 2-opleiding, behaal een officieel MBO-diploma

Lijkt het je leuk om te werken in de beveiliging en wil je beveiliger worden? Zorg dan dat je de juiste papieren haalt. Met deze beroepsgerichte opleiding MBO Beveiliger behaal je het officiële MBO-diploma Beveiliger. Deze opleiding kan je via Icon Security behalen. Is dat niet mooi meegenomen? Neem snel contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden. En voor je het weet werk je via ons bij diverse objecten. 

Opleiding voor beveiliger

INVESTERING

Streven naar kwaliteit

Wij investeren graag in onze beveiligers zodat wij altijd kwaliteit met een smile kunnen leveren. 

Iconic Education! Iconic wilt zichzelf altijd verbeteren zo ook het personeel en ingehuurd personeel. Dit doen wij door ze regelmatig trainingen te geven, workshops en opleidingen aan te bieden

Naast beveiliging zoeken wij ook regelmatig service medewerkster en stewards. 

Opleiding voor beveiliger

FLEXIBEL EN TRANSPARANT

Verwachtingen overtreffen

U als opdrachtgever kan van Iconic Security op aan. Wij bieden meer mogelijkheden, waaronder workshops, begeleiding "on the job" indien nodig en trainingen bij ons op de vestiging en via JobManiac te Gilze Rijen. 

Wij werken vooral in Noord Brabant maar ook landelijk kunnen wij betrouwbare en goede beveiligers leveren. 

Ben je nog geen beveiliger maar wil je meer weten om via ons een opleiding te volgen en via JobManiac en Iconic Security aan het werk te gaan? Aarzel niet en neem nu nog contact op! 

ICONIC MINDED!

Goede communicatie is de sleutel!

Leerbedrijf beveiliger

ERKEND LEERBEDRIJF

Sinds maart 2020 zijn wij een SBB erkend  leerbedrijf. Dat betekend dat jij nu bij ons een opleiding beveiliger MBO niveau 2 kan volgen. Voor meer informatie neem contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden.