dI-qwNbA.png
mAJBiMbw (1).jpeg
guard.jpg

MyAlert

De MyAlert is een zeer betrouwbare persoonsalarmering die speciaal wordt gebruikt tijdens lastige of dreigende situaties. Het alarm wordt geactiveerd met een druk op de alarmknop of automatisch door middel van de Mandown (non-movement) sensoren.

 

In geval van een noodsituatie heeft de medewerker direct contact met de Meldkamer naar keuze.Daar zien de centralisten onmiddellijk wie en waar de medewerker zich bevindt en worden hulpdiensten direct ingeschakeld.

 

Het apparaat is shockproof en waterdicht(IP67) en is voorzien van een(high-security)4Gmulti-netwerksimkaart; gekoppeld aan de providers KPN, Vodafone of T-Mobile waardoor de gebruiker vrijwel overal en altijd bereik heeft.

 

WerkingMulti-netwerk roaming simkaart:

 

Onze simkaarten wisselen slim tussen de verschillende netwerkproviders, hierdoor zal uw simkaart binnen Nederland (KPN en T-Mobile) en Europa altijd verbinding maken met het sterkste netwerk dat beschikbaar is. Valt het bereik van de netwerkprovider weg, dan wisselt de sim automatisch van netwerk zodat er snel weer bereik is. Uiteraard heeft dit wisselen van netwerk geen effect op onze vaste scherpe tarieven.

 

Voor de locatiebepaling is de MyAlert uitgerust met de nieuwste GPS/GNSS techniek.

 

Voor positiebepaling in gebouwen kan gewerkt worden met locatiebakens detectie.

Creëer persoonlijke veiligheid in de Retail

Het is een vreemde situatie waar we met allen in zitten. Er is minder sociale controle rondom uw winkel. Steeds vaker komt het voor dat u alleen op de winkelvloer staat.
U loopt op dat moment extra risico om in een onveilige situatie terecht te komen. De MRB alarmbutton biedt in dat geval de uitkomst.

Hoe creëert uw die veiligheid voor uw winkelpersoneel?
Met één druk op de knop staat u in verbinding met de alarmcentrale.


Bij de melding wordt ook de locatie meegestuurd via GPS. Zo weet de centralist direct waar de persoon zich op dat moment bevindt en kan op die manier heel gericht de nodige actie ondernemen door bijvoorbeeld de hulpdiensten in te schakelen.

  • Zowel binnen als buiten de winkel te gebruiken

  • Via de GPS wordt nauwkeurig uw positie bepaald

  • De veiligheid van uw personeel waarborgen

  • Snelle alarmopvolging gegarandeerd

Nieuw in ons assortiment

MyAlert is zowel te koop of vanaf 3 maanden te huur. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact op. 

Verder zijn er nog meer mogelijkheden waaronder:

- Track & Trace mogelijkheden

- Researche & development

- App development