Iconic Minded

Beveiliging; transparant en betrokken!

ICONIC MINDED!

 

Beveiligers van Iconic security staan bekend om hun vriendelijkheid, gastvrijheid en adequaat optreden. In de publieke sector heeft men te maken met een grote diversiteit aan individuen waarbij niemand hetzelfde reageert in een situatie. In de beveiliging is goede communicatie juist datgene wat zo belangrijk is. Daar ligt de kracht van de beveiligers van Iconic security. In een fractie van een seconde wordt er ontzettend veel informatie uitgewisseld van de een naar de ander waarbij er van de beveiliger verwacht wordt dat die snel en goed handelt. Dit is niet altijd even makkelijk, vooral niet wanneer er emoties in het spel zijn en de beveiliger de rust en vrede moet bewaren tijdens conflict situaties. Hiervoor moet je als beveiliger dus snel kunnen schakelen maar vooral levelen met de personen waarmee je te maken hebt of krijgt.

MENSENKENNIS

Mensenkennis en een stukje psychologie speelt dus ook een belangrijke rol. Bij Iconic security leer men zichzelf te verplaatsen in de ogen van de klant of de bezoeker waardoor achteraf de-escalerend handelen over het algemeen niet nodig is. Beveiligers van Iconic security herkennen de signalen wanneer er irritatie opborrelt en de lichte begin symptomen van agressie bij mensen. Hiervoor zijn interne trainingen en cursussen opgezet. Ook “praten” met onze beveiligers vinden wij belangrijk over praktijkervaringen die onze beveiligers meemaken. Op deze manier kunnen ideeën worden uitgewisseld en kan er worden gekeken hoe hier in de toekomst het beste mee kan worden omgegaan.

 

SECURITY, AWARENESS & HOSPITALTY

 

Onze beveiligers weten hoe belangrijk het is om het visite kaartje zijn van uw bedrijf, winkel of wat voor locatie dan ook. Wanneer bezoekers vriendelijk ontvangen, doorverwezen worden, koffie aangeboden krijgen met een glimlach en zich op hun gemak voelen dan zijn wij ook tevreden. Als beveiliger ben je namelijk niet alleen in dienst bij Iconic maar ben je je ervan bewust en draag je ook de verantwoordelijk met je mee om ervoor te zorgen dat het bedrijf goed loopt. Net dat beetje extra de taken van onze beveiligers liggen heel breed. Proactief gedrag wordt gestimuleerd door scherp op de signalen te letten uit de omgeving. Een bezoeker die met een verwarde blik om zich heen kijkt zou al een teken moeten zijn om die persoon op een vriendelijke manier te woord te staan en kijken of je ergens mee van dienst kunt zijn.

CONTACT

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Naast beveiliging leveren wij assertiviteitstrainingen, verzorgen wij werving & selectie en leveren wij beveiligingssystemen.

 

www.iconicsecurity.org