Image by Paweł Czerwiński

Totaalconcept in beveiliging

Naast fysieke beveiliging is Iconic Security ook het aangewezen adres voor uw alarmsystemen

Bent u op zoek naar een totaalconcept voor uw beveiliging? Bent u op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem voor uw woonhuis? Zoekt u een erkend bedrijf voor een beveiligingsadvies op maat voor uw bedrijfspand? Bent u geïnteresseerd in camera’s? Bent u een elektrotechnisch installatiebedrijf en zoekt u een partner voor een gecertificeerde brandmeldinstallatie?

Wij bieden systemen aan van een toonaangevend beveiligingsbedrijf op het gebied van elektrotechnische beveiligingsinstallaties. Of het nu voor uw woonhuis is of voor uw bedrijfspand, Iconic Security Beveiliging heeft voor elke wens een oplossing.

 

Wilt u meer informatie neem dan nu nog contact op.

We kunnen niet voorzichtig genoeg zijn.

Veel auto’s beschikken tegenwoordig over dashcams om beelden vast te leggen wegens bewijslast of het terug kijken van een gebeurtenis waar je zelf niet bij bent geweest.

Voor woonhuizen geldt tegenwoordig precies hetzelfde. Met de technologie van deze tijd is het mogelijk om een blik in huis te werpen zonder zelf fysiek aanwezig te zijn.Zo heeft u voortdurend dat veiligheidsgevoel dat in huis alles goed gaat, zelfs wanneer u op vakantie bent.

Herkent u dit?

- heb ik de deur wel goed op slot gedaan?

- zou er niet ingebroken kunnen worden?

- kinderen alleen thuis (gaat alles wel goed daar)?

- huisdier (kijken of het goed gaat)?

Een beveiligingscamera is bijna onmisbaar en waarom zou je wachten totdat er eerst iets misgaat en achteraf spijt hebben?

U kunt via ons voordelig komen aan complete pakketten voor de:

camera - kopie - kopie.PNG

Met erkenningen voor inbraak- en brandbeveiliging is men op de hoogte van de actuele regelgeving en de moderne technieken. De elektrotechnische beveiligingsinstallaties worden aangesloten op de meldkamer. Zodat men de opvolging van uw systeem kunnen garanderen en u derhalve kunnen ontzorgen eventueel door middel van alarm opvolging door een mobiele surveillance.

Uw storing aan de elektrotechnische beveiligingsinstallatie voor de middag gemeld, dezelfde dag wordt u nog geholpen. Derhalve kan men u een onafgebroken werking van de installatie blijven garanderen. Uiteraard heeft men als erkend Branddetectiebedrijf en erkend VEB Installateur een 24 uur service dienst, waarin uw eventuele storingen in de avonden, weekenden en op feestdagen worden verholpen.

  • Aandacht voor de klant; Persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk.

  • Aandacht voor professionele beveiliging; Met onze expertise de beveiliging optimaliseren.

  • Goede / snelle dienstverlening; Wij handelen snel en staan altijd voor u klaar. 

  • Prijs – kwaliteit; U kunt  de voordeligste prijs-kwaliteit verhouding verwachten.

  • Gecertificeerd

  • Breed dienstenpakket; Wij bieden meer dan alleen beveiliging, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

4pd20_ - kopie - kopie.jpg

Altijd een goed advies

De camera systemen die wij leveren worden bij u thuis geïnstalleerd maar niet alleen dat…

Er zal eerst een analyse worden gedaan bij u thuis om te kijken wat voor soort camera of camera’s er nodig zijn voor uw thuis situatie. Iedere woonhuis is anders en wij willen het u zo voordelig mogelijk maken. U krijg daarbij advies van onze partner.

Er gelden namelijk ook bepaalde wet voorschriften voor het plaatsen van beveiligingscamera’s. Wist u bijvoorbeeld dat u niet zomaar de camera op een parkeerplaats mag richten omdat dit een openbare gelegenheid is. Om ervoor te zorgen dat u hier later geen problemen mee zult krijgen krijgt u dit soort vrijblijvende adviezen aangeboden.