Objectbeveiliging

Wat is Objectbeveiliging? De volgende werkzaamheden horen onder andere allemaal bij objectbeveiliging: receptiediensten & toegangscontrole, brand- en sluitrondes, alarmopvolging, controlerondes en Collectieve beveiliging. De bedrijfs- en kantooromgeving is een gebied waar de beveiligingsbeambte niet alleen verantwoordelijk is voor het beveiligen van het pand, maar ook om het gezicht van uw bedrijf voor de wereld te vertegenwoordigen. Onder objectbeveiliging verstaan we o.a.: bedrijven, gemeenten, overheden en instellingen. 

Beveiligingsbedrijf

Bij Iconic Security bieden we betrouwbare, professionele en servicegerichte beveiligingsmedewerkers om te voldoen aan uw beveiligingsvereisten die het meest geschikt zijn voor de functie.

 

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Beveiliging in de zorg

Zorgbeveiliging

Bij Iconic Security vinden we het heel belangrijk dat zorg en welzijn instellingen uitstekend voorzien zijn van beveiliging. Bij zorginstellingen en zorgorganisaties is het de hele dag een komen en gaan van mensen. Of dit nu bezoekers, patiënten, leveranciers of medewerkers zijn. Door de stroom van zoveel verschillende mensen is het vaak ook een kwetsbare plek. Onze beveiligers zorgen voor veilige omgeving. Denk hierbij aan Ziekenhuizen, instellingen, zorgbedrijven. 

Daarnaast geven onze beveiligers ook een gastvrij gevoel voor iedereen. Bij ons betekend beveiliging in de zorg maatwerk en gemak. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van beveiligingsdiensten voor zorginstellingen en zorgorganisaties.

 

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Evenementen beveiliging

Bent u organisator van een evenement? Dan wilt u natuurlijk de unieke bezoekersbeleving van uw festival, concert of een ander soort evenement waarborgen. Buiten dat de bezoekers zich veilig moeten voelen zorgen onze beveiligers ook dat zij zich meer dan welkom voelen. 

 

Iconic Security is sterk aanbevolen als het gaat om het bieden van beveiliging van evenementen. Of een evenement groot of klein is, Iconic heeft de juiste mensen, de kennis en het trackrecord om ervoor te zorgen dat uw evenement veilig en goed georganiseerd is.​ Evenementen kunnen kleine maar ook grote evenementen zijn. Wij hebben zelfs ervaring met risico bruiloften en feesten. Wij hebben interventie teams voor speciale situaties. 

Beveiliging bij evenementen

 

 

 

Wij bieden beveiliging / steward personeel met een sterke klantenservice en klantgerichtheid, zodat uw gasten het meeste uit hun tijd op het evenement halen en aan de behoeften van de klant worden voldaan.

Ons managementteam put uit hun kennis en ervaring en uit actuele, actuele wetgeving, beleid en procedures om een doeltreffende en passende maatregel in de uitvoering van uw evenement zorgvuldig te plannen en te beheren.

Omdat alle evenementen individueel en uniek zijn, werkt ons team nauw samen met uw organisatoren van evenementen en veiligheidsadviesgroepen om ervoor te zorgen dat uw evenementenbeveiliging op de veiligste en ideale manier wordt afgeleverd.

 

Receptiediensten & Horeca

We zorgen ervoor dat elke beveiligingsmedewerker of receptioniste die we u sturen, toegewijd, verantwoordelijk, betrouwbaar en zeer bekwaam is aan uw receptie.

 

Kantoor en hotel faciliteiten, omliggende gebieden en parkeergarages zijn een gemakkelijk doelwit voor criminelen. Vandalen zullen elke gelegenheid zoeken om persoonlijke bezittingen van gasten te willen vernielen of stelen denk hierbij bijvoorbeeld aan hun auto.

 

Onder horeca en receptie plaatsen wij o.a. Theaters, bioscopen, vakantieparken, hotels, casino en coffeeshops. Deurbeveiliging voor het uitgaansleven verzorgen wij uiteraard ook. Onze beveiligers zijn allround. 

 

 

Iconic-beveiligingsbeambten zijn volledig opgeleid om dergelijke problemen aan te pakken en te voorkomen.

Ons beveiligingsteam zal ervoor zorgen dat uw pand goed beschermd is tegen ongeoorloofde toegang, bewoning en om het eigendom te beschermen tegen schade door inbraak en diefstal.


Wij bieden ook een beveiligingsservice buiten kantooruren.

 

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Beveiliging receptie
 

Winkel / Winkelcentra  beveiliging & Brandpreventie

Wat is winkelbeveiliging?

Nederland is helaas het land met de meeste winkeldiefstal.

De voornaamste taak van een winkelbeveiliger is het voorkomen van winkelcriminaliteit. Toch heeft een winkelbeveiliger nog veel meer taken, zoals: verwelkomen van bezoekers en deze helpen waar nodig, brandpreventie, het verlenen van eerste hulp bij ongelukken. Daarnaast zorgen zij voor een veilig gevoel bij de medewerkers, bezoekers en leveranciers. Onder brandpreventie verstaat men het nemen van maatregelen ter voorkoming en beperking van brand, de gevolgen van brand en het waarborgen van de ontvluchting van personen. Ook hierin kunnen wij voorzien van service.

Beveiliging in winkel

 

Iconic Security garandeert de veiligheid van uw winkel en/of winkelcentra. Al onze beveiligers zijn goed opgeleid en kunnen helemaal naar uw wensen ingezet worden. Naast dat wij de veiligheid garanderen van uw winkel(centrum) zijn wij ook gastheer. We verwelkomen de bezoekers vriendelijk en helpen hen waar nodig.  

 

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Beveiliging op de bouw

Terrein / bouwbeveiliging

Het is fijn om te weten dat er na sluitingstijd nog steeds een oogje in het zeil wordt gehouden op uw bedrijventerrein. Vooral in de nachtelijke uren. Iconic Security kan dit voor u doen. Door onze surveillance signaleren wij eventuele onraad al in een vroeg stadium.

Transport

beveiliging

Voor meer informatie over transportbeveiliging klik hier!

 

 

Wij voeren controles altijd op verschillende tijden uit. Zo is er geen vast patroon te herkennen. Onze manager komt van te voren altijd op locatie kijken. Dit om het terrein goed in kaart te brengen. Dit is belangrijk om  afspraken te maken en het protocol te bespreken met de opdrachtgever.